Υμηττού 8, Πειραιάς
210 41 75 918
info@gb-publishingservices.gr

Τρόποι Αποστολής - Παράδοσης

 

Συνεργαζόμαστε με την εταιρεία Γενική Ταχυδρομική AEE (www.taxydromiki.com)

Διευκρινίζεται ότι στις παρακάτω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ .

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Για αποστολή και παραλαβή σε συνεργαζόμενο σημείο πώλησης δεν υπάρχει χρέωση όπως επίσης και για παραλαβή απο την αποθήκη μας.

Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα σας από την αποθήκη μας καθημερινά 09:00 - 13:00 και 18:00 - 20:00.

Για αποστολή στο χώρο του πελάτη μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ με παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα, η χρέωση διαμορφώνεται στα 2,42€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 0,70€ .

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Για αποστολή προς χερσαίους προορισμούς του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ με παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα, η χρέωση διαμορφώνεται στα 2,83€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 0,80€.
(Για ορισμένους συνδυασμούς αποστολής πόλης ο χρόνος παράδοσης μπορεί να επιμηκυνθεί σε 2 εργάσιμες ημέρες).

Για αποστολή προς νησιωτικούς προορισμούς του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ με παράδοση εντός 2 εργάσιμων ημερών, η χρέωση διαμορφώνεται στα 2,83€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους.Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,20€ .

Για τις περιοχές εκτός των ορίων των πόλεων του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ (δυσπρόσιτες περιοχές) με παράδοση εντός 7 εργάσιμων ημερών, η χρέωση διαμορφώνεται στα 3,23€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 2,00€ .

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ
Για αποστολή με εντολή αντικαταβολή μετρητοίς η προσαύξηση επί της βασικής χρέωσης ανέρχετα σε 1,00€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,20€ .
Οι ανωτέρω χρεώσεις αφορούν και δυσπρόσιτους προορισμούς, συμπεριλαμβάνουν δε το κόστος τόσο της μεταφοράς όσο και της υπηρεσίας της αντικαταβολής.
Μέγιστη αξία αντικαταβολής μετρητοίς είναι τα 2.000€ ανά αποστολή.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΚΥΠΡΟ
Για αποστολή με παράδοση εντός 2 εργάσιμων ημερών, η χρέωση ανέρχεται σε 15,00€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 4,50€.
Για αποστολές από Αττική παρέχεται η δυνατότητα για παράδοση σε 1 εργάσιμη ημέρα. Οι ανωτέρω χρεώσεις αφορούν και δυσπρόσιτους προορισμούς.
(με παράδοση σε 24 εργάσιμες ημέρες)

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΠΡΟΣ ΚΥΠΡΟ
Για αποστολή με αντικαταβολή μετρητοίς προς Κύπρο, η προσαύξηση επί της βασικής χρέωσης ανέρχεται σε 5,00€ . Μέγιστη αξία αντικαταβολής μετρητοίς είναι τα 2.000€ ανά αποστολή. Για αποστολή με αντικαταβολή με επιταγή προς Κύπρο, η προσαύξηση επί της βασικής χρέωσης ανέρχεται σε 3,50€ .

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
Για αποστολή προς προορισμούς της Ζώνης 1 με παράδοση σε 12 εργάσιμες ημέρες, η χρέωση διαμορφώνεται στα 5,65€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,50€. Για αποστολή προς προορισμούς της Ζώνης 2 με παράδοση σε 14 εργάσιμες ημέρες, η χρέωση διαμορφώνεται στα 7,00€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,50€ .
Ζώνη 1: Sandanski, Petrich, Kresna, Belasitsa, Chuchouligovo, Damyanitsa, Dolna Gradeshnitsa, Drankovo, Gabrene, Ilindentsi, Karnalovo, Kavrakirovo, Kluts, Kolarovo, Kulata, Leshnitsa, Levounovo, Marikostinovo, Mikrevo, Mihnevo, Novokoνοmladi, Parvomay, Samuilovo, Sklave, Skrat, Struma, Yavornitsa.
Ζώνη 2: Υπόλοιπη Βουλγαρία

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΠΡΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
Για αποστολή με αντικαταβολή μετρητοίς προς Βουλγαρία, η προσαύξηση επί της βασικής χρέωσης ανέρχεται σε 1,50€ . Μέγιστη αξία αντικαταβολής μετρητοίς είναι τα 2.000€ ανά αποστολή.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΤΥΟ
Οι αποστολές προς διεθνείς προορισμούς χρεώνονται σύμφωνα με τον εκάστοτε τιμοκατάλογο της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ.
Για αποστολές προς Ευρωπαϊκή Ένωση (εκτός Κύπρου & Μάλτας) με παράδοση εντός 57 εργάσιμων ημερών προσφέρονται ειδικές τιμές με την υπηρεσία Service Economy.

ΛΟΙΠΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ
Για οτιδήποτε δεν αναφέρεται ισχύει ο εκάστοτε τιμοκατάλογος της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ
Σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΙΑΤΑ, η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος της. Σε περίπτωση που το αποτέλεσμα της ογκομέτρησης της αποστολής (ΜΗΚΟΣ Χ ΥΨΟΣ Χ ΠΛΑΤΟΣ σε εκατοστά/5.000) είναι μεγαλύτερο από το βάρος ζυγίσματος, η χρέωση γίνεται σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ογκομέτρησης. Για τις αποστολές προς Κύπρο και Βουλγαρία
μέγιστο βάρος ανά αποστολή είναι τα 32 κιλά και κάθε αποστολή μπορεί να αποτελείται από μόνο ένα τεμάχιο.

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ
Όλες οι αποστολές εσωτερικού και εξωτερικού είναι αυτόματα ασφαλισμένες (χωρίς επιβάρυνση του αποστολέα ή του παραλήπτη) έως το ποσό των 70,00€ για έγγραφα και των 400,00€ για αντικείμενα.
Υπάρχει δυνατότητα ασφάλισης των αποστολών εσωτερικού, με δηλωμένη αξία μεγαλύτερη από 400,00€, με επιβάρυνση ασφαλίστρου ύψους 0,6% επί της αξίας τους. Για οποιαδήποτε ασφάλιση μεγαλύτερη από 3.000,00€ απαιτείται προηγούμενη συνεννόηση με το κατάστημα εξυπηρέτησης.
Διευκρινίζεται ότι η ασφάλιση δεν καλύπτει αποθετική ζημιά. Για την αποζημίωση της αποστολής είτε με αυτόματη ασφάλιση είτε με δηλωμένη αξία απαιτείται παραστατικό προσδιορισμού της αξίας της προ εμπορικού κέρδους

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τη λειτουργικότητα του site και να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης.