25ο χλμ ΝΕΟΑΚ, Ελευσίνα
210 41 75 918
info@gb-publishingservices.gr
Καλάθι : 0 προϊόν(τα)
Σύνολο : 0,00 €
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας!
Καλάθι Αγορών Ενημέρωση
Ολοκλήρωση Παραγγελίας

e-Shop

Online Παραγγελίες.

Επιλογές Άρλεκιν Τ107 Ο Θρόνος του Κασταλντίνι

Τιμή πώλησης: 5,30 €
Περιγραφή
Τρεις άντρες διεκδικούν το στέμμα –τρεις γυναίκες διεκδικούν την καρδιά τους!
 
Ο ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ
Πριν από οχτώ χρόνια, ένα σκάνδαλο έστειλε τον πρίγκιπα Λεάντρο Ντ'Αγκοστίνο στην εξορία. Τώρα, η χώρα κινδυνεύει να μείνει χωρίς βασιλιά και η Φοίβη Αλεξάντερ, η μυστική ερωμένη του που τότε τον απαρνήθηκε, αναλαμβάνει να τον πείσει να επιστρέψει. 
Όμως ο Λεάντρο δεν έχει ξεχάσει την προδοσία της. Θα κυβερνήσει το Κασταλντίνι μόνο αν η Φοίβη υποκύψει στις επιθυμίες του: δε θα γίνει ποτέ βασίλισσά του, αλλά μπορεί να είναι ξανά ερωμένη του…
 
Ο ΑΣΩΤΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ
«Θέλω μία ώρα από το χρόνο σας… και θα πληρώσω εκατό χιλιάδες δολάρια». Ο πρίγκιπας Ντουράντε Ντ'Αγκοστίνο δεν ξαφνιάζεται τόσο από την πρόταση που του κάνει η άγνωστη γυναίκα, όσο από την ίδια. 
Και μπορεί να μην τον ενδιαφέρει καθόλου να συζητήσουν για επαγγελματικά θέματα, αλλά θα ήθελε πολύ να περάσει μία ολόκληρη νύχτα μαζί της…  μέχρι που ανακαλύπτει ποια είναι η Γκαμπριέλ Γουίλιαμσον και για ποιο λόγο έχει έρθει να τον συναντήσει και η προδοσία γεννά μέσα του μια δυνατή δίψα για εκδίκηση!
 
Ο ΝΟΘΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ
Κάποτε, η Κλαρίσα Ντ'Αγκοστίνο τον περιφρόνησε και ο νόθος πρίγκιπας Φερούτσιο Σελβάτζιο ορκίστηκε να την τιμωρήσει για την αλαζονεία της. Τώρα, ως μοναδικός υποψήφιος διάδοχος, κρατά στα χέρια του το μέλλον του Κασταλντίνι… και μπορεί επιτέλους να δώσει ένα μάθημα στην πριγκίπισσα. 
Της δηλώνει ότι μαζί με το στέμμα θέλει κι εκείνη, και η Κλαρίσα συνειδητοποιεί πως, για να σώσει τη χώρα της, είναι υποχρεωμένη να παντρευτεί έναν άντρα που τη χρησιμοποιεί και την απεχθάνεται. Έναν άντρα που της έχει κλέψει ήδη την καρδιά…Συγγραφέας: Olivia Gates

Σελίδες: 480

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τη λειτουργικότητα του site και να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης.