Γιορτάστε τα 100 χρόνια της Disney με αυτήν τη συλλογή κλασικών παραμυθιών!


Oι πιο δημοφιλείς ήρωες της Disney σε μια μοναδική συλλογή!

Η πλατινένια έκδοση μεταφέρει εσάς και το παιδί σας στον μαγικό κόσμο μερικών από τους πιο αγαπημένους ήρωες της Disney. Κάθε τόμος έχει εικονογραφηθεί με αγάπη και αφηγείται την περιπέτεια ενός χαρακτήρα σε γλώσσα φιλική προς τα παιδιά. Οι ήρωες των παραμυθιών μάς δείχνουν πώς αντιμετωπίζουν τις καλές και τις κακές εμπειρίες και μας μεταφέρουν αξίες όπως η φιλία, η προθυμία για βοήθεια και η συμπόνια. Διαβάζοντας τα βιβλία μαζί με το παιδί σας ενισχύεται η φαντασία του και η γλωσσική του κατανόηση. Ανοίξτε στο παιδί σας ένα παράθυρο στον κόσμο των βιβλίων και του γραπτού λόγου! Μια συλλογή που προωθεί την αγάπη του παιδιού σας για την ανάγνωση και τη γλωσσική κατανόηση!

Μια αποκλειστική συλλογή

Τα παραμύθια είναι γραμμένα με σαφήνεια και ακολουθούν ένα απλό μοτίβο πλοκής που πάντα τελειώνει καλά. Οι χαρακτήρες παρουσιάζονται ξεκάθαρα ως καλοί και κακοί: Ακόμα και ένα μικρό παιδί μπορεί να αναγνωρίσει τους καλούς χαρακτήρες και να ταυτιστεί μαζί τους. Έτσι το παιδί ακολουθεί τον ήρωα, άνθρωπο ή ζώο, μέσα από το παραμύθι. Μαθαίνει ότι αρνητικές καταστάσεις, όπως η μοναξιά, η προδοσία και η ταλαιπωρία ή ο θάνατος, είναι και αυτά μέρος της ζωής των ηρώων. Ωστόσο, θετικοί παράγοντες όπως η φιλία, η αγάπη, η ειλικρίνεια και η αξιοπιστία διασφαλίζουν ότι κάθε παραμύθι τελειώνει καλά και οι κακοί χαρακτήρες θα λάβουν δίκαιη τιμωρία. Τα παιδιά αντιλαμβάνονται αυτά τα μηνύματα υποσυνείδητα. Τους δίνουν την αυτοπεποίθηση και την καθοδήγηση που χρειάζονται για να αξιολογήσουν και να διαμορφώσουν τη ζωή τους - και ως εκ τούτου αποτελούν αναπόσπαστο μέρος μιας χαρούμενης παιδικής ηλικίας, ακόμη και στην ψηφιακή εποχή!

Διαβάστε παρέα με το παιδί

Διαβάζοντας μεγαλόφωνα δημιουργείτε μια ιδιαίτερη επαφή με το παιδί σας: Το να βουτήξετε μαζί μέσα σε μια ιστορία και τον κόσμο της ενισχύει τον δεσμό γονέα-παιδιού!
Είτε στον καναπέ είτε πριν από τον ύπνο: Ενισχύστε τον αντίκτυπο αυτών των ιστοριών χρησιμοποιώντας χειρονομίες και εκφράσεις του προσώπου σας. Δώστε στον κεντρικό χαρακτήρα τη φωνή σας και απολαύστε τις εικονογραφήσεις μαζί με το παιδί σας! Ζήστε στιγμές γεμάτες χαρά, τρυφερότητα, περιπέτεια, αγάπη και χιούμορ. Μιλήστε με το παιδί σας για όσα διαδραματίζονται και συζητήστε αυτά που διαβάσατε. Μέσα από τα παραμύθια, το παιδί σας ανακαλύπτει οικουμενικές αξίες, αναγνωρίζει τα συναισθήματά του και μαθαίνει να τα μοιράζεται μαζί σας και με άλλους. Όταν διαβάζετε στο παιδί σας, του μεταφέρετε τη χαρά της ανάγνωσης και την αξία του γραπτού κειμένου.


Η συλλογή αποτελείται από τα παρακάτω 150 τεύχη:



Βρείτε το 1ο τεύχος εδώ

Η συλλογή αποτελείται από 150 τεύχη. Τιμή πρώτου τεύχους 0,50 € (αντί για 3,50 €). Τιμή δεύτερου τεύχους 1,99 € (αντί για 3,50 €). Τιμή επόμενων τευχών 3,50 € (με την επιφύλαξη αλλαγών του φορολογικού συντελεστή). Ο Εκδότης διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει την τιμή των τευχών σε περίπτωση σημαντικών αυξήσεων στο κόστος παραγωγής ή/και μεταφοράς.
Η κυκλοφορία για τις τρεις πρώτες εκδόσεις θα γίνεται ανά δεκαπενθήμερο. Έπειτα θα γίνεται εβδομαδιαία και η ημέρα κυκλοφορίας θα είναι η Παρασκευή.